Yin Yoga


Heb jij een druk bestaan? En heb jij de neiging om weinig ruimte te maken voor ontspanning? Bij House of Joy kun je terecht voor rustgevende yin yoga lessen.

Heb jij een druk bestaan? Verwacht jij veel van jezelf en heb jij de neiging om weinig ruimte te maken voor ontspanning? En ervaar jij hierdoor stress en spanning? Ik help vrouwen die vanuit zelfacceptatie ruimte willen maken voor hun eigen behoeften en verlangens. Ik help jou thuiskomen bij jezelf. Bij House of Joy kun je terecht voor rustgevende yin yoga yogalessen, zowel in een groep als individueel. Wil je meer weten? Bekijk mijn persoonlijke video en neem contact op om je in te schrijven.

Wat is online yin yoga?

Yin yoga is een rustige vorm van yoga. De houdingen worden daarom langer aangehouden, gemiddeld 2 tot 5 minuten. De houdingen zijn vaak zittend of liggend. De focus ligt op ontspanning. Dat betekent ontspanning van de spieren, waardoor we bij het bindweefsel kunnen komen. Maar bovenal mentale en emotionele ontspanning. Voor yin yoga hoef je trouwens niet lenig, fit of slank te zijn. De yogalessen die ik aanbied zijn daarentegen voor ´Every Body´.

Online yin yoga op woensdagavond

Op de laatste woensdagavond van de maand geef ik online yin yoga voor iedereen die behoefte heeft meer rust, ontspanning en balans. Je kunt de online yin yoga lessen gratis volgen. Je kunt er ook voor kiezen om een vrijwillige donatie te geven voor de les. De opbrengst van de online yogalessen doneer ik aan volledig aan StrongMinds. Neem contact op als je mee wilt doen, dan ontvang jij de zoomlink in je mail. Aankomende maand geef ik les op de volgende data:

  • Woensdag  28 juni   – 19:30 uur
  • Geen lessen in juli en augustus (zomerstop)

Bij House of Joy kun je ook terecht voor in 1:1 yin yogalessen. Een privéles wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften en altijd op maat gemaakt. Na afloop van de les ontvang je een geluidsopname (MP3) van de oefeningen.

Individuele yin yogatherapie

Bij House of Joy kun je daarnaast terecht voor yin yogatherapie. In mijn praktijk help ik vrouwen om weer thuis te komen bij zichzelf. Voor mij betekent dat vanuit zelfacceptatie ruimte maken voor je eigen behoeften en verlangens. Voel jij je vaak niet goed genoeg? Verwacht jij veel van jezelf en heb jij de neiging om je aan te passen aan anderen? En ervaar jij hierdoor stress en spanning? In mijn praktijk kun je terecht voor ACT therapie in Alkmaar en Anna Paulowna. Een belangrijk onderdeel van de coaching zijn lichaamsgerichte oefeningen, zoals yin yoga. Deze vorm van coaching wordt Yoga-Based Acceptance and Commitment Therapie (MYACT) genoemd. Wil je hier meer over weten, kijk dan bij de coaching voor alle informatie.

Lotte Doet Yoga Lotte Yoga Pose