Yin Yoga


Heb je last van stressklachten? Heb je behoefte aan meer rust, ontspanning en balans? En wil je ervaren wat online yin yoga voor je kunnen betekenen?

Mijn naam is Lotte Boekhout. Elke woensdag geef ik online yin yoga lessen. De yogalessen zijn voor iedereen (mannen en vrouwen) die stressklachten willen verminderen. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust, ontspanning en balans. Bekijk mijn persoonlijke video en neem contact op om je in te schrijven.

Je Je kunt jezelf, je lichaam, vergelijken met een huis. Je hebt je lichaam gekregen en je bewoont het. Stel je dat eens voor. Je billen, buik en bekken zijn als de begane grond. Het gebied van je hart is als de eerste verdieping. En je hoofd is als de zolder van je huis. Op welke verdieping woon je het grootste gedeelte van de dag? Hoe is het onderhoud van je huis? Is je huis zowel van binnen als van buiten verzorgd? En is je huis warm, veilig en liefdevol van binnen? Hoe staat de tuin erbij, staan de dingen die belangrijk voor je zijn in volle bloei? En kan iedereen zo bij je binnenwandelen of laat je daarentegen juist weinig mensen toe? Kortom, ben je thuis in je eigen huis?

Wat is online yin yoga?

Yin yoga is een rustige vorm van yoga. De houdingen worden daarom langer aangehouden, gemiddeld 2 tot 5 minuten. De houdingen zijn vaak zittend of liggend. De focus ligt op ontspanning. Dat betekent ontspanning van de spieren, waardoor we bij het bindweefsel kunnen komen. Maar bovenal mentale en emotionele ontspanning. Voor yin yoga hoef je trouwens niet lenig, fit of slank te zijn. De yogalessen die ik aanbied zijn daarentegen voor ´Every Body´.

Online yin yoga op woensdagavond

Op woensdagavond geef ik online yin yoga lessen voor iedereen die behoefte heeft aan meer rust, ontspanning en balans. In elke les onderzoeken we een ander thema met behulp van meditatie, schrijven en yin yoga. Je kunt de online yin yoga lessen gratis volgen. Je kunt er ook voor kiezen om een vrijwillige donatie te geven voor de les. De opbrengst van de online yogalessen doneer ik aan volledig aan StrongMinds. Stuur mij een bericht als je mee wilt doen, dan ontvang jij de zoomlink in je mail. Aankomende maand geef ik les op de volgende data:

  • Woensdag 9 november  – 20:45 uur 
  • Woensdag 16 november  – 20:45 uur 
  • Woensdag 23 november  – GEEN LES 
  • Woensdag 30 november  – 20:45 uur 
  • Woensdag 7 december – 20:45 uur 
  • Woensdag 14 december  – 20:45 uur 
  • Woensdag 21 & 28 december  – VAKANTIE 


Bij House of Joy kun je ook terecht voor in 1:1 yin yogalessen. In de 1:1 sessies begeleid ik jou met yin yoga, meditatie en aanvullende oefeningen naar ontspanning. Wil je hier meer over weten, kijk dan bij de coaching voor alle informatie.


Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ga zelfstandig aan de slag met mijn e-book en schrijf je in voor mijn yogalessen. En wist je al dat een kennismaking voor coaching altijd gratis en vrijblijvend is? Neem direct contact op via het contactformulier, dan kun je meestal binnen een week starten. Onderaan deze pagina staan ook mijn telefoonnummer en mailadres. Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten – Lotte

Lotte Doet Yoga Lotte Yoga Pose