Yin Yoga

Wil je leren om meer aanwezig te zijn in het hier en nu? Heb jij behoefte aan meer rust, ontspanning en balans in je leven?  En wil jij leren om beter naar jezelf en je lijf te luisteren? 

Yin yoga kan je hierbij helpen. Yin yoga is een rustige vorm van yoga. De houdingen worden wat langer aangehouden, gemiddeld 2 tot 5 minuten. De houdingen zijn vaak zittend of liggend. En de focus ligt op ontspanning. Dat betekent ontspanning van de spieren, waardoor we bij het bindweefsel kunnen komen. Maar ook ontspanning op mentaal en emotioneel vlak.

Yin Yoga Lessen (Gratis & Online)
In mijn yogalessen staat de verbinding met jezelf en met je lichaam centraal. Het is mijn intentie om de yogalessen aan te bieden vanuit de visie van bodypostive, want (yin) yoga is voor iedereen. Elke donderdagavond van 21:15 tot 22:00 geef ik GRATIS een online yin yogales. Op deze manier wil ik je inspireren om op een laagdrempelige manier elke week een momentje voor jezelf te nemen. Stuur mij een bericht als je mee wilt doen, dan ontvang jij de link in de mail.

Yin Therapie
Als we yin yoga beoefenen dan kan er van alles opkomen, zoals ongemakkelijke sensaties, gedachten en emoties. Doordat we in yin yoga langer in een houding blijven, kunnen we goed waarnemen wat er gebeurt. In yin yoga leer je dit te observeren en er met meer afstand naar te kijken. Hoe we in het dagelijks leven reageren op ongemak, zo reageren we ook op de yoga mat. Het is dus een proces van bewustwording, en dat neem je mee zodra je de mat afstapt.

Ik ben yin yoga therapeut en bij mij kunnen vrouwen terecht voor (individuele) yin yoga therapie. In een sessie worden coachingsgesprekken en yin yoga gecombineerd. Ben je benieuwd of yin therapie iets voor je is? Kijk dan hier.

Vragen?
Mijn naam is Lotte en vanuit House of Joy begeleid ik vrouwen met ACT therapie & yin yoga. Benieuwt wat ik voor je kan betekenen? Kijk bij yogalessen, yin therapie en kracht-rituelen. Wil je meteen aan de slag? Download dan mijn e-book & plan een GRATIS kennismaking in. Stuur mij een berichtje als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken.

Lotte Yoga Koffie