Yin Yoga

Jij kan jezelf, je lichaam, vergelijken met een huis. Je hebt je lichaam gekregen en het blijft je hele leven bij je. Jouw lichaam kan je het warme, veilige en liefdevolle gevoel van thuis zijn geven (waar je ook bent). Stel je eens voor, dat jouw lichaam als een huis is. Je billen, buik en bekken zijn als de begane grond. Je borst en hart zijn als de eerste verdieping. En je hoofd is als de zolder van het huis. Op welke verdieping woon jij het grootste deel van de dag? Hoe is het gesteld met het onderhoud van het huis, is het zowel van binnen als van buiten verzorgt? Hoe is het huis gebouwd, hoe stevig staat het fundament? En is het warm, veilig en behaaglijk van binnen? Heb je ook aandacht voor je tuin? Kan iedereen zomaar bij jou binnenwandelen of heb jij juist een dikke muur om je heen?

Mijn naam is Lotte Boekhout, met House of Joy is het mijn missie om vrouwen thuis te brengen bij zichzelf. Want een liefdevolle verbinding met jezelf, brengt zoveel meer levensvreugde. Vrouwen kunnen bij House of Joy terecht voor yin yogalessen. Yin yoga brengt je weer in verbinding met jezelf, in contact met je lijf. Het is een rustige vorm van yoga. De houdingen worden wat langer aangehouden, gemiddeld 2 tot 5 minuten. De houdingen zijn vaak zittend of liggend. En de focus ligt op ontspanning. Dat betekent ontspanning van de spieren, waardoor we bij het bindweefsel kunnen komen. Maar bovenal mentale en emotionele ontspanning.

Yin Yoga Lessen (Gratis & Online)
Elke woensdagavond om 20:30 uur geef ik GRATIS online yin yogales. Op deze manier wil ik je inspireren om op een laagdrempelige manier elke week een momentje voor jezelf te nemen. De yogalessen zijn speciaal voor vrouwen die hun mentale gezondheid willen ondersteunen. Bijvoorbeeld bij stress, overspannenheid of (het voorkomen van) een burn-out. Elke week onderzoeken we een ander thema met behulp van meditatie, schrijven en yin yoga. Stuur mij een bericht als je mee wilt doen, dan ontvang jij de link in de mail.

Vanuit house of Joy bied ik ook 1:1 yin yogalessen aan. De kosten bedragen €70,00 voor een les van 60 minuten. House of Joy is aangesloten bij Flow, een holistische Agency voor trainers, docenten en therapeuten. Voor zakelijke boekingen kan contact opgenomen worden met Flow Agency Management.

Yogatherapie
Als we yin yoga beoefenen dan kan er van alles opkomen, zoals ongemakkelijke sensaties, gedachten en emoties. Doordat we in yin yoga langer in een houding blijven, kunnen we goed waarnemen wat er gebeurt. Hoe we in het dagelijks leven reageren op ongemak, zo reageren we ook op de yoga mat. Yin yoga is dus een proces van bewustwording. Daarom maakt House of Joy gebruik van yin yoga als onderdeel van de coachingssessies. Wil je meer weten over yin yoga therapie? Kijk dan bij coaching.

Vragen? Wil je een keer meedoen met een yin yogales? Of wil je een gratis kennismaking inplannen voor coaching? Neem contact met mij op via het contactformulier. Je kunt mij natuurlijk ook bellen, appen of mailen. Onderaan de pagina staan mijn contactgegevens. Graag wil ik je verwelkomen met mijn zelfliefde-meditatie. Want die liefdevolle verbinding met jezelf, brengt zoveel levensvreugde. Lieve groeten, Lotte

Lotte Yoga Koffie