Yin Yoga

Wil je leren om meer aanwezig te zijn in het hier en nu? Heb jij behoefte aan meer rust, ontspanning en balans in je leven?  En wil jij leren om beter naar jezelf en je lijf te luisteren? Yin yoga kan je hierbij helpen. Yin yoga is een rustige vorm van yoga. De houdingen worden wat langer aangehouden, gemiddeld 2 tot 5 minuten. De houdingen zijn vaak zittend of liggend. En de focus ligt op ontspanning. Dat betekent ontspanning van de spieren, waardoor we bij het bindweefsel kunnen komen. Maar bovenal mentale en emotionele ontspanning. Yin yoga brengt je in verbinding met jezelf, in contact met je lijf. Wil je meer weten over yin yoga? Lees dan de blog die ik hierover geschreven heb.

Yin Yoga Lessen (Gratis & Online)
Elke donderdagavond van 20:30 tot 21:30 geef ik GRATIS een online yin yogales. Op deze manier wil ik je inspireren om op een laagdrempelige manier elke week een momentje voor jezelf te nemen. De yogalessen zijn speciaal voor vrouwen die hun mentale gezondheid willen ondersteunen. Bijvoorbeeld bij stress, overspannenheid of (het voorkomen van) een burn-out. Elke week onderzoeken we een ander thema met behulp van meditatie, schrijven en yin yoga. Stuur mij een bericht als je mee wilt doen, dan ontvang jij de link in de mail.

Ik ben aangesloten bij Flow, een holistische Agency voor trainers, docenten en therapeuten. Voor zakelijke boekingen kan contact opgenomen worden met Flow Agency Management.

Yin Yoga Therapie
Als we yin yoga beoefenen dan kan er van alles opkomen, zoals ongemakkelijke sensaties, gedachten en emoties. Doordat we in yin yoga langer in een houding blijven, kunnen we goed waarnemen wat er gebeurt. Hoe we in het dagelijks leven reageren op ongemak, zo reageren we ook op de yoga mat. Yin yoga is dus een proces van bewustwording.

Met House of Joy heb ik een unieke methode ontwikkeld, waarin ik coaching, ACT therapie en Yin Yoga combineer. Juist de combinatie van gesprekken en yoga brengt diepgang in de sessies. Het is een holistische benadering, waarin zowel body als mind een plek hebben. De essentie van mijn coaching bestaat uit 3 belangrijke pijlers: vrijheid, veerkracht & verbinding. Wil je meer weten over yin yoga therapie? Kijk dan bij coaching.

Vragen? Stuur mij een berichtje via de app of mail! Vanuit House of Joy begeleid ik meiden en vrouwen. Benieuwt wat ik voor je kan betekenen? Kijk bij coaching en yin yoga voor alle informatie. Wil je meteen aan de slag? Doe mee aan een yin yogales & plan nu jouw gratis inspiratie-sessie. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Lotte Yoga Koffie