Online Omgeving

De online omgeving is beschikbaar voor cliënten.
Lotte zal je hiervoor de inloggegevens geven.


Welkom bij de onlineomgeving van House of Joy Coaching. Cliënten die een coachingstraject volgen krijgen de inloggegevens. In de onlineomgeving kun je allerlei materiaal vinden, zodat je optimaal ondersteund word in je proces van persoonlijke groei en ontwikkeling. Tijdens de coachingsessies wordt hier regelmatig gebruik van gemaakt. Wat kun je allemaal vinden in de onlineomgeving van House of Joy Coaching?

Speciaal voor vrouwen heb ik het praktische e-book ´thuis bij jezelf, een praktische gids om goed voor jezelf te zorgen´ geschreven. Op deze pagina kun je het inkijkexemplaar downloaden. Het volledige e-book (ter waarde van €9,95) is te vinden in de onlineomgeving. Met behulp van de informatie, oefeningen, opdrachten en tips uit het e-book leer jij beter voor jezelf te zorgen. Het e-book bestaat uit twee delen: vrijheid en veerkracht. In het eerste deel ga je onderzoeken wat jou blij maakt en welke dingen belangrijk voor je zijn. Welke richting wil je op bewegen? En wat staat je hierin nog in de weg? In het tweede deel zul jij leren om op andere manier om te gaan met lastige gedachten, gevoelens en situaties. Zodat jij jezelf steeds meer kunt omarmen, met alles wat er is. Daarnaast is er een (bonus)hoofdstuk toegevoegd over het ontwikkelen van een positiever lichaamsbeeld. Het praktische e-book wordt ondersteund met video´s en meditaties.

Vragen? Stuur mij een berichtje via de app of mail! Vanuit House of Joy begeleid ik meiden en vrouwen. Benieuwt wat ik voor je kan betekenen? Kijk bij coaching en yin yoga voor alle informatie. Wil je meteen aan de slag? Doe mee aan een yin yogales & plan nu jouw gratis inspiratie-sessie. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Email Telefoon WhatsApp

Meditaties

Deze meditatie is vrij toegankelijk, alle andere meditaties zijn beschikbaar voor cliënten.

Zelfliefde Meditatie