Coaching

Coaching voor vrouwen
Heb jij behoefte aan meer balans, rust en ontspanning in je leven? Wil jij leren om beter naar jezelf en je lijf te luisteren?  Of wil je minder last hebben van stress, somberheid, piekeren, perfectionisme of onzekerheid? Mijn naam is Lotte, en ik help vrouwen om beter voor zichzelf te zorgen. Het is mijn missie om vrouwen thuis te brengen bij zichzelf. Voor mij betekent dat jezelf omarmen en kiezen voor een leven waar je blij van wordt. Met House of Joy heb ik een unieke methode ontwikkeld, waarin ik ACT therapie en Yin Yoga combineer. Bij yin yoga therapie gaan we met elkaar in gesprek en samen de mat op. Juist de combinatie van gesprekken en yoga brengt diepgang in de sessies. Maar ook bewustwording en ontspanning. Het is een holistische benadering, waarin zowel body als mind een plek hebben. De essentie van mijn coaching bestaat uit 3 pijlers: vrijheid, veerkracht & verbinding.

  • Vrijheid: De pijler vrijheid gaat over betekenis geven aan het leven. Vrijheid gaat over de verlangens van je hart. Waar heb je behoefte aan? Wat zijn jouw dromen? Wat geeft plezier, vreugde en genot?

  • Veerkracht: De pijler van veerkracht gaat over jezelf omarmen zoals je bent. Veerkrachtig omgaan met lastige gedachten, gevoelens en situaties. Wat staat je op dit moment nog in de weg? Hoe kun je toch de stappen zetten die je wilt maken?

  • Verbinding: De pijler verbinding gaat over contact met jezelf, met je lijf. Leren luisteren naar je lichaam. Yin Yoga is een krachtige methode om die verbinding te maken. Wat wil jouw lichaam je vertellen? Hoe kun jij goed voor jezelf en voor je lijf zorgen? Hoe kun jij je lichaam omarmen en accepteren?

Vrijheid en Veerkracht kun je zien als twee vleugels van een vlinder. Een vlinder heeft beide vleugels nodig om te vliegen. Wij mensen, hebben zowel vrijheid als veerkracht nodig ons gelukkig te voelen. En hierin is het essentieel om in verbinding te blijven met jezelf. Wil je meer weten over mijn unieke coachingsmethode? Lees dan de blog die ik hierover geschreven heb.

Coaching voor meiden van 13 – 18 jaar
Zie jij je dochter vechten met stress, onzekerheid of perfectionisme? Maak jij je zorgen over haar ontwikkeling? En zou jij haar willen ondersteunen in het ontwikkelen van een positiever zelfbeeld, maar weet jij niet hoe? Mijn naam is Lotte en ik help jullie graag! Met behulp van coaching ondersteun ik meiden in het vergroten van hun zelfvertrouwen. Met behulp van coaching leert jullie dochter op een veerkrachtige manier omgaan met lastige gedachten, gevoelens en situaties. Samen gaan we onderzoeken waar jullie dochter blij van wordt, en hoe zij goed voor zichzelf kan zorgen. Het tijdig inschakelen van gespecialiseerde jongerencoach is effectief, en geeft jonge vrouwen vaak net dat steuntje in de rug die ze nodig hebben.

Kosten & Praktische zaken
Als jij contact opneemt, dan plannen we een (online) inspiratie-sessie in. De inspiratiesessie duurt 30 minuten en is geheel gratis en vrijblijvend. Hebben we een klik? Dan maken we een plan voor het vervolgtraject. De kosten voor een sessie van 75 minuten bedragen €85,00. Voor een coachingstraject van 6 sessies betaal je €485,00

Als je een coachingstraject bij mij aangaat dan kun je verwachten dat je goed ondersteund wordt in je proces. Je krijgt na elke sessie persoonlijke tips en oefeningen mee. Ook ontvang je gratis mijn e-book, waar je zelfstandig mee aan de slag kunt. En ik ben er voor jou als je dat extra steuntje in de rug nodig hebt. Coaching is een flinke investering, zowel qua tijd als financieel. Maar coaching is ook een investering in persoonlijke groei, in een gezond en gelukkig leven. Deze investering is van onschatbare waarde. Helaas worden de afspraken niet vergoed door de zorgverzekeraar.

In overleg kijken we naar een passende plek om af te spreken. De sessies kunnen online of in Rotterdam ingepland worden. In Rotterdam ben je welkom bij mijn praktijk aan huis of het in Vroesenpark voor een wandeling. Sessies kunnen ingepland worden op dinsdagmiddag, woensdag, donderdag en zaterdagochtend.

Vragen? Stuur mij een berichtje via de app of mail! Vanuit House of Joy begeleid ik meiden en vrouwen. Benieuwt wat ik voor je kan betekenen? Kijk bij coaching en yin yoga voor alle informatie. Wil je meteen aan de slag? Doe mee aan een yin yogales & plan nu jouw gratis inspiratie-sessie. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Lavender Koffie