Coaching Vrouwen


Veel vrouwen zitten vast in patronen van perfectionisme en onzekerheid. Vrouwen vertellen zichzelf te vaak dat zij niet slim, niet interessant, niet mooi, niet leuk en niet goed genoeg zijn. Is dit ook herkenbaar voor jou? En merk jij ook dat er veel energie gaat naar die negatieve gedachten en gevoelens? Waardoor je eigenlijk geen energie overhoud om goed voor jezelf te zorgen en de dingen te doen die je blij maken? En merk jij ook dat je daardoor steeds meer uit balans raakt?

Yin Therapie
Mijn naam is Lotte en ik help vrouwen om ´thuis te komen bij zichzelf´. Voor mij betekent dat ruimte maken om te voelen, jezelf te omarmen en te kiezen voor datgene wat vreugde geeft. Met House of Joy heb ik een unieke methode ontwikkeld, waarin ik ACT therapie en Yin Yoga combineer. Als coach onderscheid ik mij, doordat ik de westerse psychologie en de oosterse yogaleer samenbreng.

Ik help jou om patronen van perfectionisme en onzekerheid te doorbreken. Met behulp van de yin therapie zul jij minder last hebben van stress, piekergedachten, angst, somberheid en spanning. Tijdens de sessies gaan we samen onderzoeken wat echt belangrijk voor je is en wat jou op dit moment in de weg staat. Jij zal leren hoe je op een andere manier om kunt gaan met negatieve gedachten, lastige gevoelens en uitdagende situaties. Tijdens de yin therapie gaan met elkaar in gesprek, maar we werken ook lichaamsgericht met yin yoga. Want juist de yin yoga geeft nog meer bewustwording, en brengt meer diepgang in de sessies. Door de combinatie van gesprekken en yin yoga zul jij stapje voor stapje leren om in zachtheid verbinding te maken met jezelf en te landen in je lijf. Zodat jij ruimte kunt maken om te voelen, jezelf te omarmen en te kiezen voor datgene dat vreugde geeft.


Hoe ziet een yin therapie traject eruit?

  1. Kennismakingsgesprek
    We beginnen met een (gratis) telefonisch kennismakingsgesprekje. In dit gesprek kunnen kennismaken en kijken of mijn aanbod passend is voor jouw hulpvraag. Hebben we een klik? Dan plannen we de inspiratiesessie in.

  2. Inspiratiesessie
    Tijdens de inspiratiesessie staan we stil bij jouw verlangens en behoeften. Waar wil jij naartoe bewegen? Wat staat je op dit moment in de weg? Samen maken we doelen die de basis vormen voor het vervolgtraject. In de sessie (90 minuten) gaan we in gesprek en samen de yoga mat op. Vooraf aan de inspiratiesessie ontvang je een voorbereidende opdracht. Op deze manier zullen jij meteen stappen zetten. Ik begrijp dat het spannend is om te investeren in een coach, je weet namelijk nog niet of het echt aansluit. Daarom krijg je bij mij 50% korting op de eerste inspiratiesessie. De sessie is helemaal vrijblijvend, sluit de manier van werken aan? Dan kijken we samen naar een passend vervolgtraject.

  3. Yin Therapie traject
    De meeste vrouwen kiezen voor een traject van 3 tot 7 sessies. Als je ervoor kiest om een coachingstraject bij mij aan te gaan dan kun je verwachten dat jij goed ondersteund wordt in je proces. Na elke sessie krijg je een passende yogahouding, leefstijladvies en persoonlijke oefening mee naar huis. Op deze manier kun je ook buiten de sessies om aan de slag. Ik ben er voor jou (app / mail) als jij dat steuntje in de rug nodigt hebt.

Kosten & Praktische zaken
Ik werk altijd in sessies van 1,5 uur, omdat ik het belangrijk vind om jou alle tijd en aandacht te geven die je verdient. De kosten bedragen € 110,- voor een losse sessie. Op de eerste sessie krijg je 50% korting, de kosten bedragen dus € 55,- voor de inspiratiesessie. Wil je een yin therapie traject afsluiten? Voor de inspiratiesessie + 3 vervolgsessies betaal je in totaal € 355,-. Er wordt geen btw berekend over dit bedrag.

Coaching is een investering in jezelf, zowel qua tijd als financieel. En deze investering is van onschatbare waarde. Helaas worden de afspraken niet vergoed door de zorgverzekeraar.

In overleg kijken we naar een passende plek om af te spreken. De meeste vrouwen kiezen voor online, omdat het gewoon vanuit huis kan. In Rotterdam zijn er verschillende mogelijkheden om face to face afspreken. Sessies kunnen doordeweeks ingepland worden op dinsdagmiddag, woensdag en donderdag. Ook bied ik mogelijkheden voor het weekend, op zaterdagochtend.

Vragen?
Mijn naam is Lotte en vanuit House of Joy begeleid ik vrouwen met ACT therapie & yin yoga. Benieuwt wat ik voor je kan betekenen? Kijk bij yogalessen, yin therapie en kracht-rituelen. Wil je meteen aan de slag? Download dan mijn e-book & plan een GRATIS kennismaking in. Stuur mij een berichtje als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken.

Lavender Koffie