Coaching Vrouwen


Heb jij behoefte aan meer rust, ontspanning en balans in je leven? En wil je minder last hebben van stress, perfectionisme en somberheid? Of wil jij leren om meer vertrouwen te hebben in jezelf? Keuzes te maken die echt bij jou passen? En wil jij leren om beter naar jezelf en je lijf te luisteren? 

ACT Coaching
Als ACT therapeut kan ik je helpen om goed voor jezelf te zorgen, en het leven te creëren waar jij blij van wordt. In de coachingsgesprekken gaan we jouw binnenwereld verkennen. Ik help je om duidelijk te krijgen wat belangrijk voor je is, waar jij naartoe wilt in je leven en waar je ten diepste naar verlangt. Samen onderzoeken we wat je hierin nog in de weg staat. Je zult leren hoe jij om kunt gaan met lastige situaties, gedachten en gevoelens. Ik ben er om je de verschillende mogelijkheden aan te wijzen, alleen jij kan ervaren wat voor jou werkt.

Yin Therapie
Yin yoga is een rustige vorm van yoga. Als we yoga beoefenen dan kan er van alles opkomen, zoals ongemakkelijke sensaties, gedachten en emoties. Hoe we in het dagelijks leven reageren op ongemak, zo reageren we ook op de yogamat. Yin yoga is dus een proces van bewustwording, en dat neem je mee zodra je de mat afstapt.

Als yin yoga therapeut heb ik mij gespecialiseerd in het combineren van yin yoga en ACT therapie. In yin therapie gaan we met elkaar in gesprek, maar we gaan ook samen de mat op. Vaak geeft dat nog meer bewustwording. Maar het biedt ook rust, verwerking en ruimte. Door de combinatie van gesprekken en yoga wordt in korte tijd duidelijk waar je naartoe wilt, wat je tegenhoudt en hoe je toch de stappen kunt zetten die je graag wilt maken.

Kosten
Ik werk altijd in sessies van 1,5 uur, omdat ik het belangrijk vind om jou alle tijd en aandacht te geven die je verdient. De kosten bedragen €100,- per sessie van 1,5 uur. Wil je vaker een sessie bij mij boeken? Dan krijg je korting, voor een vervolgsessie betaal jij €95,-. Als jij bij mij een yin therapiesessie afneemt, dan ontvang je ook gratis mijn ebook. Als kleine ondernemer reken ik geen btw. Coaching is een investering in jezelf, zowel qua tijd als financieel. Helaas worden de afspraken niet vergoed door de zorgverzekeraar. Kun je het niet betalen? Neem contact met mij op, misschien vinden we wel een oplossing.

Wil je gebruik maken van het diverse aanbod van House of Joy? En wil je gebruik maken van allerlei extra voordelen? Dan is het coachingstraject ´Thuiskomen´ iets voor jou! We starten met een gratis kennismakingsgesprek. Vervolgens krijgt jij van mij 4 yin therapiesessies (1,5 uur) waarin we aan de slag gaan met jouw thema´s. In de vijfde sessie sluiten we af met een persoonlijk eindritueel. Bij dit traject wordt je intensief ondersteund. Dat betekend dat jij mijn ebook ontvangt. Maar jij krijgt daarnaast nog extra oefeningen, opdrachten en persoonlijke tips waar je tussendoor mee aan de slag kunt. Ook ben ik er voor je (app/mail), als jij dat steuntje in de rug nodig hebt. Het coachingstraject wordt aangeboden voor een totaal bedrag van €495,-

Praktische info

  • We beginnen altijd met een telefonisch kennismakingsgesprekje. Dit is natuurlijk gratis en vrijblijvend. Als we een klik hebben, dan maken we een vervolgafspraak met elkaar.
  • In overleg kijken we naar een passende plek om af te spreken. De meeste vrouwen kiezen voor online, omdat het gewoon vanuit huis kan. In Rotterdam kunnen we face-to-face afspreken, bijvoorbeeld bij mij thuis of in het park.
  • Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren worden afgezegd. Als afspraken niet (op tijd) worden afgezegd dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

  • Ik begeleid adolescenten en volwassen. De yin-coaching is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden met of zonder yoga ervaring. Als je twijfelt over je mentale of fysieke gezondheid, dan wordt geadviseerd om een arts of specialist te raadplegen.

Vragen?
Als je vragen hebt dan kun je mij bellen, appen of mailen voor een gratis kennismakingsgesprekje. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en mee te denken over een passend aanbod. Als je contact opneemt voor een kennismakingsgesprekje dan ontvang je gratis mijn ebook als welkomstcadeau.

Lavender Koffie