Lotte Boekhout

Look down at your body, whisper there is no home like you” – Rupi Kaur

Je kan jezelf, je lichaam, vergelijken met een huis. Je hebt je lichaam gekregen en het blijft je hele leven bij je. Jouw lichaam kan je het warme, veilige en liefdevolle gevoel van thuis zijn geven (waar je ook bent).

Mijn naam is Lotte Merijn Boekhout (1993). Met House of Joy is het mijn missie om vrouwen thuis te brengen bij zichzelf. Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd geweest in de psyche van de mens. Hoe kunnen we omgaan met de moeilijkheden van het leven en tegelijkertijd zin geven aan ons bestaan? Daarom ben ik pedagogiek gaan studeren. Na mijn studie heb ik mij verder ontwikkeld tot cognitief gedragstherapeutisch werker (bij de VGCT), acceptance and commitment therapeut en yin yoga docent. Op mijn persoonlijke pad heb ik ook veel gehad aan het werken in vrouwencirkels.

Ik heb een passie ontwikkeld voor het samenbrengen van de westerse psychologie en de oosterse yogaleer. Het is een holistische benadering, waarin zowel body als mind een plek hebben. Ik leef en werk vanuit mijn kernwaarden: zacht, open en speels. In de sessies faciliteer ik een vertrouwde omgeving, waar je mag zijn wie je bent en waar ruimte is voor jouw verhaal. Sinds 2015 werk ik als praktijkondersteuner van de huisarts GGZ-jeugd. Op dit moment werk ik nog steeds twee dagen, met veel plezier, in de huisartsenpraktijk.

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor een duurzame en inclusieve wereld. Een wereld waarin we liefdevoller met elkaar, de dieren en de aarde omgaan. Ik houd erg van uitgebreid koken en lekker eten. Als vrijwilliger schrijf ik recepten voor de vegan challenge. Daarnaast ga ik graag naar musea en ik ben gek op muziek. Sinds kort bespeel ik de handpan. Ik vind het ontzettend leuk, maar ook moeilijk om een instrument te leren bespelen. En ik word altijd erg blij als ik kan uitslapen en wakker mag worden met een kop koffie in de zon.

Vragen? Stuur mij een berichtje via de app of mail! Vanuit House of Joy begeleid ik meiden en vrouwen. Benieuwt wat ik voor je kan betekenen? Kijk bij coaching en yin yoga voor alle informatie. Wil je meteen aan de slag? Doe mee aan een yin yogales & plan nu jouw gratis inspiratie-sessie. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Lotte Boekhout Lotte en Max

Aanbod

Wat ik voor jou kan betekenen

Aanbod
Vanuit House of Joy begeleid ik vrouwen met coaching, ACT therapie & yin yoga. Ik help meiden en vrouwen om goed voor zichzelf te gaan zorgen. Het is mijn missie om vrouwen thuis te brengen bij zichzelf. Voor mij betekent dat jezelf omarmen en kiezen voor een leven waar je blij van wordt. De sessies kunnen online of in Rotterdam ingepland worden.

Coaching Yin Yoga

Praktische zaken
House of Joy biedt coaching en yin yoga. De praktijk is gericht op de persoonlijke ontwikkeling en vorming. De sessies kunnen niet beschouwd worden als (of vervanging van) medische of psychiatrische consulten. Er wordt bij House of Joy dus geen zorg verleent. Voor lichamelijke en psychische klachten raadt House of Joy daarom altijd aan om contact op te nemen met de eigen huisarts. En als je onder medische en/of psychische behandeling bent dan wordt geadviseerd om met de behandelaar te overleggen.

Hieronder kun je de algemene voorwaarden en privacyverklaring downloaden:

Zonnebloemen