Lotte Boekhout

Look down at your body, whisper there is no home like you” – Rupi Kaur

Je kan jezelf, je lichaam, vergelijken met een huis. Je hebt je lichaam gekregen en het blijft je hele leven bij je. Jouw lichaam kan je het warme, veilige en liefdevolle gevoel van thuis zijn geven (waar je ook bent).

Mijn naam is Lotte Merijn Boekhout (1993). Met House of Joy is het mijn missie om vrouwen thuis te brengen bij zichzelf. Al vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd geweest in de psyche van de mens. Hoe kunnen we omgaan met de moeilijkheden van het leven en tegelijkertijd zin geven aan ons bestaan? Daarom ben ik pedagogiek gaan studeren. Na mijn studie heb ik mij verder ontwikkeld tot cognitief gedragstherapeutisch werker (bij de VGCT), acceptance and commitment therapeut en yin yoga docent. Op mijn persoonlijke pad heb ik ook veel gehad aan het werken in vrouwencirkels.

Ik heb een passie ontwikkeld voor het samenbrengen van de westerse psychologie en de oosterse yogaleer. Het is een holistische benadering, waarin zowel body als mind een plek hebben. In de sessies faciliteer ik een vertrouwde omgeving, waar je mag zijn wie je bent en waar ruimte is voor jouw verhaal. Sinds 2015 werk ik als praktijkondersteuner van de huisarts GGZ-jeugd. Op dit moment werk ik nog steeds twee dagen, met veel plezier, in de huisartsenpraktijk.

In mijn vrije tijd vind ik het belangrijk om mij in te zetten voor een duurzame en inclusieve wereld. Een wereld waarin we liefdevoller met elkaar, de dieren en de aarde omgaan. Ik houd erg van uitgebreid koken en lekker eten. Als vrijwilliger schrijf ik recepten voor de vegan challenge. Daarnaast ga ik graag naar musea en houd ik erg van muziek. Sinds kort bespeel ik een instrument, handpan.

Vragen? Wil je een keer meedoen met een yin yogales? Of wil je een gratis kennismaking inplannen voor coaching? Bel, app of stuur een mailtje! Graag wil ik je verwelkomen met mijn meditatie voor zelfliefde. Want een liefdevolle verbinding met jezelf brengt zoveel levensvreugde. Je kunt de meditatie hier downloaden. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten. Liefs, Lotte

Lotte Boekhout Lotte en Max

Aanbod

Wat ik voor jou kan betekenen

Aanbod
Welkom bij House of Joy Coaching! Mijn naam is Lotte Boekhout en ik begeleid vrouwen met coaching, ACT therapie & yin yoga. Het is mijn missie om vrouwen thuis te brengen bij zichzelf. Want een liefdevolle verbinding met jezelf, brengt zoveel levensvreugde. Neem contact op voor een gratis kennismaking. Je bent welkom bij mij thuis in Rotterdam of we ontmoeten elkaar online.

Coaching Yin Yoga

Praktische zaken
House of Joy biedt coaching en yin yoga. De praktijk is gericht op de persoonlijke ontwikkeling en vorming. De sessies kunnen niet beschouwd worden als (of vervanging van) medische of psychiatrische consulten. Er wordt bij House of Joy dus geen zorg verleent. Voor lichamelijke en psychische klachten raadt House of Joy daarom altijd aan om contact op te nemen met de eigen huisarts. En als je onder medische en/of psychische behandeling bent dan wordt geadviseerd om met de behandelaar te overleggen.

Hieronder kun je de algemene voorwaarden en privacyverklaring downloaden:

Zonnebloemen