Rituelen


Veel vrouwen zitten vast in patronen van perfectionisme en onzekerheid. Vrouwen vertellen zichzelf te vaak dat zij niet slim, niet interessant, niet mooi, niet leuk en niet goed genoeg zijn. Is dit ook herkenbaar voor jou? En merk jij ook dat er veel energie gaat naar die negatieve gedachten en gevoelens? Waardoor je eigenlijk geen energie overhoud om goed voor jezelf te zorgen en de dingen te doen die je blij maken? En merk jij ook dat je daardoor steeds meer uit balans raakt?


Mijn naam is Lotte en ik help je graag bij het vormgeven van jouw persoonlijke kracht-ritueel. Tijdens een kracht-ritueel besteden we aandacht thema´s als zelfacceptatie en zelfliefde. Tijdens een ritueel wordt het oude losgelaten en er wordt ruimte gemaakt voor iets nieuws. Rituelen helpen om de grote en kleine dingen in het leven een plek te geven. Tijdens een kracht-ritueel geven we samen ruimte aan jouw persoonlijke situatie. Wat wil jij loslaten en waar wil je ruimte voor maken? Hoe kun jij jezelf steeds meer gaan omarmen? Wat heb jij nodig om tot bloei te komen?

Kosten en praktische zaken
De kosten voor een kracht-ritueel bedragen € 110,- voor een sessie van 1,5 uur. Vooraf aan het ritueel hebben wij telefonisch contact om je wensen en behoeften te bespreken. Een kracht-ritueel is altijd op maat gemaakt en afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Een kracht-ritueel is daarom echt een bijzonder cadeau aan jezelf.

In overleg kijken we naar een passende plek om af te spreken. Veel vrouwen kiezen voor online, omdat het gewoon vanuit huis kan. In Rotterdam zijn er verschillende mogelijkheden om face to face afspreken. Sessies kunnen doordeweeks ingepland worden op dinsdagmiddag, woensdag en donderdag. Daarnaast bied ik mogelijkheden voor het weekend, op zaterdagochtend.

Vragen?
Mijn naam is Lotte en vanuit House of Joy begeleid ik vrouwen met ACT therapie & yin yoga. Benieuwt wat ik voor je kan betekenen? Kijk bij yogalessen, yin therapie en kracht-rituelen. Wil je meteen aan de slag? Download dan mijn e-book & plan een GRATIS kennismaking in. Stuur mij een berichtje als je vragen hebt of als je een afspraak wilt maken.


Rituelen Yoga Lavendel Lotte